Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Azen op een rol in de grootste halloweentocht van Europa

CULEMBORG - Het is letterlijk een helletocht met hindernissen. En ook de opkomst bij de audities voor een rol in het nieuwe spookavontuur van Dion Varossieau viel een beetje tegen. Maar de acteurs die er wél waren, lieten zich zondagmiddag in de theaterzaal van de Gelderlandfabriek in Culemborg van hun beste kant zien en vooral horen.

Een ijselijk gegil, gevolgd door hol gelach. Als nietsvermoedende lunchklant in het naastgelegen restaurant zou je van schrik zomaar rechtop in je stoel schieten terwijl de wijnglazen op de vloer aan diggelen vallen. 

Aan clichés even geen gebrek in deze spooky setting waar ongeveer twintig spelers in groepjes van vijf een gooi doen naar een of meer rollen bij Masters of Halloween, het spookavontuur dat vanaf eind september op het programma staat. Maar acteren in een spookverhaal is meer dan bekken trekken, gillen en lachen, vertelt Ella Gortemaker. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland