Volledig scherm
De politie heeft gisteren 72 kilo cocaïne aangetroffen in een lading bananen in een loods in Hoogerheide. Na de vondst is onder meer een 57-jarige vrachtwagenchauffeur uit Culemborg aangehouden. © Politie

Chauffeur uit Culemborg aangehouden na vondst 72 kilo cocaïne in lading bananen

HOOGERHEIDE - De politie heeft donderdag 72 kilo cocaïne aangetroffen in een lading bananen in een loods in Hoogerheide. De cocaïne is in beslag genomen. Na de vondst zijn vier verdachten aangehouden, waaronder een 57-jarige vrachtwagenchauffeur uit Culemborg.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de lading cocaïne in de loods in Hoogerheide. Op de snelweg ter hoogte van Barendrecht werd de man aangehouden. Zijn vrachtwagen is voor onderzoek in beslag genomen. 

Een 54-jarige man uit Hoogerheide, een 52-jarige man uit Etten-Leur en een 45-jarige man uit Breda zijn in en rondom de loods aangehouden. 

Het cluster Synthetische Drugs van de Landelijke Eenheid kwam de drugs door onderzoek op het spoor. De verdachten zijn in verzekering gesteld. De officier beslist later over de voorgeleiding van de verdachten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland