Volledig scherm
© ANP

Culemborg waarschuwt voor zonnepanelen-bedriegers aan de deur

CULEMBORG - Meerdere inwoners van Culemborg zijn de afgelopen tijd aan de deur benaderd door onbekende personen die zeggen namens de gemeente zonnepanelen aan te bieden. De gemeente waarschuwt om niet op dat aanbod in te gaan.

Hoe lang de praktijken al aan de gang zijn, is niet bekend, maar de gemeente zegt regelmatig klachten of vragen te krijgen over de bedrijven’ die de zonnepanelen aanbieden. Hierbij wordt ook vaak op de mogelijkheid gewezen om een duurzaamheidslening bij de gemeente af te sluiten.

‘De gemeente Culemborg heeft aan geen enkel bedrijf de opdracht verstrekt om aan de deur zonnepanelen te verkopen, staat in een verklaring op de website van de gemeente. ‘Wordt u benaderd door een bedrijf en twijfelt u? Neem dan contact op met de gemeente Culemborg.’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jesse leeft in reservetijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen
    PREMIUM

    Jesse leeft in reserve­tijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen

    Vijf kinderen, van wie drie met het Syndroom van Leigh, een ongeneeslijke progressieve spierziekte. Eén van de drie is inmiddels overleden. Het leven van Thea Olivier uit Beesd bestaat volledig uit de zorg voor haar twee andere zieke kinderen van wie ze onvermijdelijk te vroeg afscheid moet nemen. Zoon Jesse vertrekt in elk geval niet zonder één ding van zijn bucketlist te hebben gestreept: hij ging trouwen.

Rivierenland