Volledig scherm
© ANP

Culemborg waarschuwt voor zonnepanelen-bedriegers aan de deur

CULEMBORG - Meerdere inwoners van Culemborg zijn de afgelopen tijd aan de deur benaderd door onbekende personen die zeggen namens de gemeente zonnepanelen aan te bieden. De gemeente waarschuwt om niet op dat aanbod in te gaan.

Hoe lang de praktijken al aan de gang zijn, is niet bekend, maar de gemeente zegt regelmatig klachten of vragen te krijgen over de bedrijven’ die de zonnepanelen aanbieden. Hierbij wordt ook vaak op de mogelijkheid gewezen om een duurzaamheidslening bij de gemeente af te sluiten.

‘De gemeente Culemborg heeft aan geen enkel bedrijf de opdracht verstrekt om aan de deur zonnepanelen te verkopen, staat in een verklaring op de website van de gemeente. ‘Wordt u benaderd door een bedrijf en twijfelt u? Neem dan contact op met de gemeente Culemborg.’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland