Volledig scherm
PREMIUM
Een camera in de burgemeester van Altenastraat houdt de straat en woning in de gaten waar een aanslag is gepleegd op een gemeenteambtenaar. © Raphael Drent

Culemborger: ‘Niks te maken met moordaanslag op Tielse ambtenaar’

CULEMBORG - Een 54-jarige schroothandelaar uit Culemborg ontkent ten stelligste dat hij iets te maken heeft met de moordaanslag op een ambtenaar uit Tiel. In een exclusief gesprek met De Gelderlander zegt de man dat hij ten onrechte door de politie wordt verdacht.

In februari vlogen bij een 43-jarige juridisch adviseur in Tiel thuis brandbommen door de ruit. Justitie gaat uit van een bewuste aanslag. De Gelderlander onthulde dat de schroothandelaar daarvan wordt verdacht en dat de politie daarom vorige week is binnengevallen is in zijn huis.

,,Er zijn mensen die mij kapot willen maken. Ik moet blijkbaar helemaal kapot”, zegt de 54-jarige schroothandelaar uit Culemborg tegen De Gelderlander. Bronnen zeggen tegen De Gelderlander dat de man wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland