Culemborg Teun BuwaldaFoto William Hoogteyling.
Volledig scherm
PREMIUM
Culemborg Teun BuwaldaFoto William Hoogteyling. © William Hoogteyling

Culemborgse duizendpoot Teun (19) speelt zelf mee tijdens de wereldpremière van zijn muziekstuk

CULEMBORG - Hij is pas 19 jaar oud maar Teun Buwalda heeft wel zijn eerste muziekstuk gecomponeerd. Het werk van de Culemborger beleeft op 8 februari zijn wereldpremière, met de componist zelf op trombone.

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Sofia (16) weet wel raad met je oude stropdassen: ‘Aan de vervuiling in de kledingindustrie wil ik niet meedoen’
  PREMIUM

  Sofia (16) weet wel raad met je oude stropdas­sen: ‘Aan de vervuiling in de kledingin­du­strie wil ik niet meedoen’

  Wat kun je nog meer doen met een stropdas? Verwerken in een jas of jurk bijvoorbeeld. De 16-jarige Sofia Mols uit Culemborg demonstreert het in de door haar ontwerpen kledingstukken waarmee ze de rubriek ‘fashion’ in de Kunstbende Gelderland won. Haar missie: hergebruik van stoffen, weg met de verspilling. Haar toekomstdroom: ontwerper worden van theaterkostuums.

Rivierenland