Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Damcoach uit Culemborg blijft actief ondanks schorsing, bond verrast

CULEMBORG - Damcoach Henk S. uit Culemborg helpt bij de organisatie van een jaarlijks damtoernooi, ondanks dat hij volgens de Koninklijke Nederlandse Dambond (KNDB) nog altijd is geschorst. Dat blijkt uit een Facebookbericht van de jeugdtrainer, waarin hij aangeeft dat deelname aan de jaarlijkse Brunssum Open in augustus kan worden gecombineerd met een vakantie op een Limburgse camping in de buurt.

2 reacties

 • Ellen

  3 jaar geleden
  nou, mijn kinderen houden gelukkig niet van dammen
 • Ook

  3 jaar geleden
  Een rechtshulpverzoek is een verzoek vanuit Nederland aan de justitie in een ander land om daar ten behoeve van het onderzoek hier bijvoorbeeld getuigen te horen of andere onderzoekshandelingen in dat land uit te voeren. Zulke verzoeken kosten altijd veel tijd.
 1. Hoe we omgaan met de verdachte damcoach en de voetbalvoorzitter
  PREMIUM
  daarom

  Hoe we omgaan met de verdachte damcoach en de voetbal­voor­zit­ter

  ARNHEM / CULEMBORG -Twee mannen. De een is voorzitter van een Arnhemse voetbalclub, de ander jeugdtrainer bij een damvereniging in Culemborg. In eigen kring en stad zijn ze wereldberoemd. Niet alleen vanwege hun functies bij de vereniging. De voorzitter is ook nog eens volkszanger. De damtrainer vestigde in 2011 het record duurdammen, schreef damboeken en wordt alom beschouwd als de stille kracht achter een aantal Nederlandse damtoppers.

Rivierenland