Farid Azarkan in zijn achtertuin in Culemborg
Volledig scherm
PREMIUM
Farid Azarkan in zijn achtertuin in Culemborg © Raphael Drent

Denk-leider Farid Azarkan wil 500 agenten die discriminatie aanpakken: ‘27 procent van de Nederlanders heeft ermee te maken’

InterviewZijn partij dreigde uiteen te vallen maar hij hield de boel bij elkaar. Hij botste met de voltallige Kamer, kreeg heftige bedreigingen te verwerken. Farid Azarkan beleeft een intens politiek jaar. Maar hij is nog altijd strijdvaardig. 

31 reacties

 • Willem de Vos

  3 maanden geleden
  Azarkan is de polariserende filmpje over mede tweede kamer leden"vergeten"? Denk profileert zich steeds meer als een one issue partij die overal racisme discriminatie ziet. Als je de reacties van de Denkaanhang op Twitter en Facebook leest is er...veel werk aan de winkel.
 • Cor Beets

  3 maanden geleden
  Volgens mijn discrimineren elke bevolkingsgroep in Nederland wel. Dus bekijk dat ook maar eens goed hoeveel blanken Nederlanders werken in een winkel of bedrijf van eigenaren van buitenlandse afkomst. En discrimineren de buitenlandse bevolkingsgroepen elkaar niet buiten op straat. Dus kijk eens in je eigen omgeving en doet daar eerst eens iets aan.
 • R Sempel

  3 maanden geleden
  Wat een gluiperd. Man man kritiek leveren op anderen is niet moeilijk. Kijk eens naar je zelf of zoals het spreekwoord zegt haal eerst de balk uit je eigen oog voor je de splinter ziet bij een ander.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Null, parasiteren? Er zijn mensen afhankelijk daarvan om hun kinderen aan te kleden. Het zou ze sieren als ze het inkomens afhankelijk zouden maken. Want de "rijken" hebben die paar centen toch niet nodig?????
 • Harrold Noppe

  4 maanden geleden
  Discriminatie van de Nederlanders..............? Die zich kapot werken .......!!!!
 1. Politieachtervolging vanuit Duitsland eindigt in horrorcrash
  Play

  Politieach­ter­vol­ging vanuit Duitsland eindigt in horror­crash

 2. Vader vermoorde Nadine verrast schoolkinderen: 'Bedenk iets waar je weer blij van wordt'
  Play

  Vader vermoorde Nadine verrast schoolkin­de­ren: 'Bedenk iets waar je weer blij van wordt'

Rivierenland