Volledig scherm
Kat Riggins & Bart Kamp © Folkert Hiekema

Deze klinkende namen zijn dit jaar te gast op Culemborg Blues

CULEMBORG - Het complete programma voor de hoofdpodia van Culemborg Blues is bekend. Ook Kirk Fletcher, Kat Riggins & Blues Revival, Sean Webster Band en The Juke Joints komen naar de 26ste editie van het festival. Ook Kids in The Blues, Black Cat Biscuit, Stef Paglia, Gary Moore Tribute Band treden voor het voetlicht.

Dat heeft de Stichting Culemborg Blues gemeld. Eerder al werd bekend dat Flavium, The Cards en The Dynamite Blues Band op zaterdag 24 augustus acte de présence geven. Kirk Fletcher, die een van de beste bluesgitaristen ter wereld wordt genoemd, werd genomineerd voor diverse prijzen, zoals de Blues Music Award. Kat Riggins was in 2017 al een keer in Nederland voor een aantal optredens. Voor de Zeeuwse The Juke Joints is het de derde keer dat ze optreden in Culemborg. 

Twee hoofdpodia

Volledig scherm
Sean Webster Band © Sean Webster Band

Bezoekers kunnen 24 augustus vanaf 12.00 uur terecht op de bluesmarkt in het centrum van Culemborg; twee uur later beginnen de bands te spelen. Er zijn twee hoofdpodia: op de Varkensmarkt en op de Markt bij het oude stadhuis. Daarnaast zijn er vijf kleinere podia. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland