Volledig scherm
© Menno Boon

Drietal opgepakt na massale vechtpartij in Den Bosch

DEN BOSCH/ CULEMBORG – Agenten hebben vanmorgen drie verdachten aangehouden na een vechtpartij op de Visstraat in Den Bosch. Onder hen een man uit Culemborg, wiens leeftijd onbekend is, meldt de politie.

Rond 04.15 uur kwam bij de politie de melding binnen dat ter hoogte van de Sint Janssingel een vechtpartij was geweest. Daar zouden volgens de melder zo’n 20 mensen bij betrokken zijn.

Geslagen
Toen de agenten arriveerden, was vrijwel iedereen vertrokken. De personen die er nog wel waren, gaven aan dat ze kort daarvoor – zonder aanleiding – door andere personen geslagen waren. Daarbij zou gebruik zijn gemaakt van riemen.

Opgepakt
Het signalement van enkele verdachten kon worden gegeven. Agenten keken in de omgeving naar hen uit en zagen op de Halvemaanstraat 2 mannen lopen die aan de omschrijvingen voldeden. Het gaat hier om een 29-jarige Bosschenaar en een man uit Culemborg.

Op de Boschveldweg werd even later nog een 28-jarige man zonder bekend woonadres opgepakt. Ze zijn alle drie ingesloten voor onderzoek. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Rivierenland