Volledig scherm
Politie bij het tankstation in Culemborg na de overval. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Geld en sigaretten buit bij overval op tankstation in Culemborg

updateCULEMBORG - Het Esso-tankstation Crum aan de Wethouder Schoutenweg in Culemborg is dinsdagochtend overvallen. Dat gebeurde rond 05.50 uur. Een medewerker die het station wilde openen, werd volgens de politie door een man met een vuurwapen onder dreiging met geweld gedwongen geld en sigaretten af te staan.

De verdachte ging er vandoor richting de Vicarystraat.  Hij was dinsdag halverwege de ochtend nog voortvluchtig. 

De politie deed onderzoek in de omgeving en zette onder meer een speurhond in. De politie zoekt getuigen en hoopt dat omwonenden of ondernemers in de omgeving camerabeelden hebben waarop de dader te zien is.

Volgens de politie Culemborg gaat het om een man van zo'n 1.80 meter met ‘lichtgetinte’ huidskleur. Hij sprak Nederlands met een licht accent. De verdachte droeg een grijswitte parkajas met ogenschijnlijk te korte mouwen en een capuchon. Hij had een zwarte bivakmuts op en droeg leverkleurige handschoenen en beige schoenen met zwarte zolen.

Tip, aanvulling of correctie? 

Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland