Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © stock.xchng

In badkamer filmende damcoach ontkent: ‘Ik ben vergeten de camera weg te halen’

CULEMBORG - Henk S., een 63-jarige damcoach uit Culemborg, ontkent dat hij beelden heeft gemaakt van dammers in zijn badkamer. Vanaf zijn vakantieadres in Marokko geeft hij toe er een onderzoek naar hem loopt omdat hij een camera in zijn badkamer had. Hij ontkent stellig dat hij beelden van logés heeft gemaakt.

9 reacties

 • Bijdehandje

  3 jaar geleden
  Sinds wanneer moet je douchen na een potje dammen?
 • Robert

  3 jaar geleden
  Die het ontdekt heeft, ander kranten melden toch echt meerdere minderjarigen. Toernooien hou je immers ook niet vaak niet tussen 2 personen.
 • Robert

  3 jaar geleden
  Juist ja, Juncker heeft ook al zo'n last van zijn rug dat het zelfs op zijn spraakvermogen slaat.Ik ben zelf ooit geopereerd aan een dubbele hernia en de neurochirurg toentertijd adviseerde mij toen ook al een camera op de badkamer te richten zodat ik zelf mijn voortgang kon monitoren. Inderdaad, je zult het maar zijn ......
 • Sint Komtlangs

  3 jaar geleden
  Ik vind het kwalijk dat deze man zo aan de schandpaal wordt gehangen, zo gemakkelijk herkenbaar voor de hele wereld. Je zult het maar zijn.... Stel dat hij de waarheid spreekt? Laten we het oordeel van de rechter afwachten.
 • Toon Hoog

  3 jaar geleden
  Waar staat dan, dat die camera verstopt was? Hij kan zijn opgevallen, omdat hij in het zicht stond.

Rivierenland