Volledig scherm
© ANP

Masters of Halloween afgeblazen

CULEMBORG - Het spektakel Masters of Halloween gaat niet door. Bedenker Dion Varossieau uit Culemborg en evenementenbureau Geels hebben dinsdag de stekker eruit getrokken. 

Waar Varossieau vorig jaar met zijn spookhuis Halloween Nightmares in The Wall bij Utrecht nog ruim veertigduizend bezoekers trok, liep de kaartverkoop bij zijn nieuwste project ver achter bij de ramingen. Dat zorgde er ook voor dat de exploitant van de beoogde locatie voor wat de 'grootste spooktocht van Europa' moest worden, afhaakte. De zoektocht naar een nieuwe locatie verliep stroef. Wie al een kaartje à 49,50 euro heeft gekocht, krijgt zijn geld terug. Varossieau wil volgend jaar een nieuwe poging wagen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jesse leeft in reservetijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen
    PREMIUM

    Jesse leeft in reserve­tijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen

    Vijf kinderen, van wie drie met het Syndroom van Leigh, een ongeneeslijke progressieve spierziekte. Eén van de drie is inmiddels overleden. Het leven van Thea Olivier uit Beesd bestaat volledig uit de zorg voor haar twee andere zieke kinderen van wie ze onvermijdelijk te vroeg afscheid moet nemen. Zoon Jesse vertrekt in elk geval niet zonder één ding van zijn bucketlist te hebben gestreept: hij ging trouwen.

Rivierenland