Overval in winkel Culemborg: politie op zoek naar dader

Update/VideoCULEMBORG - Er heeft vrijdagavond een overval plaatsgevonden bij de Op=Op voordeelshop aan de Markt in Culemborg. Mogelijk is de caissière overvallen. De politie is op zoek naar de dader.

Volledig scherm
De overval was in de Op=Op voordeelshop aan de Markt in Culemborg. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

De overval gebeurde omstreeks 21.00 uur. De dader is volgens de politie een man met bivakmuts, een lange zwarte jas, grijze trainingsbroek en donkere ogen. Het signalement is via Burgernet verspreid, maar de zoekactie via deze site werd om 21.53 uur als afgerond beschouwd. 

De overvaller is echter nog niet gevonden. Getuigen worden opgeroepen om de politie te bellen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanslag, steekpartij, overval; aan criminaliteit geen gebrek in Rivierenland
    PREMIUM
    CRIMINALITEIT

    Aanslag, steekpar­tij, overval; aan criminali­teit geen gebrek in Rivieren­land

    TIEL - Het is onrustig in Rivierenland. De politie heeft de handen vol aan onderzoeken naar een moordaanslag, verschillende steekpartijen – al dan niet met dodelijke afloop –, drugshandel, wapengekletter en overvallen; de recherche verveelt zich niet. Voor zover bekend hebben de veel van de zaken niets met elkaar te maken, maar het maakt wel duidelijk: aan criminaliteit geen gebrek.

Rivierenland