Volledig scherm
Culemborg. © William Hoogteyling

Parallelweg bij station Culemborg afgesloten

CULEMBORG - Weggebruikers in Culemborg moeten er rekening mee houden dat vandaag en morgen de Parallelweg-Oost in de omgeving van de Tunnelweg is afgesloten.

 De doorgang richting het station van Culemborg en naar de rotonde is gestremd. Verkeersregelaars zijn gedurende de werkzaamheden aanwezig en er wordt een verkeersomleiding ingesteld.

De werkzaamheden hebben te maken met onderhoud aan de distributieleidingen van gas en water in de omgeving van de Tunnelweg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Frustratie bij kopers prefab-woningen Slokker uit Zeewolde groeit: ‘Heel moeizaam en veel ellende’
    PREMIUM

    Frustratie bij kopers pre­fab-woningen Slokker uit Zeewolde groeit: ‘Heel moeizaam en veel ellende’

    EDE - Veel kopers vinden dat bouwbedrijf Slokker Innovate uit Zeewolde de problemen met de Spaarhuis-woningen te traag en slecht aanpakt. Dat blijkt uit een rondgang langs bezitters van woningen in Apeldoorn, Ede, Culemborg en Zeewolde. ,,Het voelt alsof we aan het lijntje worden gehouden.’’ Slokker stelt juist dat 93 procent van de klachten zijn of nu worden opgelost. Ondertussen bouwt het Zeewolder bedrijf geen Spaarhuis-woningen meer.

Rivierenland