Volledig scherm
De worsteling met de overvaller in het magazijn van de supermarkt in Culemborg op camerabeeld. © Politie

Politie zet beelden online van overvaller die medewerker supermarkt Culemborg zwaar mishandelde

CULEMBORG - De politie heeft beelden online gezet van een man die begin dit jaar de Plus-supermarkt in Culemborg probeerde te overvallen. De verdachte stuitte op een medewerker, met wie hij in het magazijn slaags raakte. De medewerker werd daarbij zwaar mishandeld.

Volledig scherm
De overvaller van de supermarkt in Culemborg op camerabeeld. © Politie

Een woordvoerder van de politie noemt de werkwijze van de overvaller ‘echt afschuwelijk’. ,,Het slachtoffer is zwaar mishandeld en meerdere malen met de dood bedreigd.’’

De overval op de winkel aan het Koopmansgildeplein in de wijk Parijsch was in de vroege ochtend van zaterdag 26 januari. De verdachte ging er vandoor toen de medewerker de klapdeur die het magazijn met de winkel verbindt wist te bereiken.

Vervolgens vluchtte hij richting de kruising van de Beversingel en de Prijsseweg. Hij is bijna een half jaar later nog niet achterhaald.

Zwart trainingspak

Volledig scherm
Politie kort na de overval op de supermarkt in Culemborg. © Persbureau Heitink

De overvaller sprak volgens de politie ‘met een buitenlands accent’. Hij droeg een donkerkleurige bivakmuts, een grijze jas die aan de binnenkant olijfgroen was en handschoenen die aan de bovenzijde geel waren.

Hij had een zwart trainingspak aan met drie witte strepen aan de zijkant en droeg donkere sportschoenen met een wit logo van het merk Nike.

Weet jij meer over dit nieuwsitem? Help de verslaggever!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland