Machid el Boustati op de tribune van sportpark Sprokkelenburg, waar SMVC Fair Play per 1 september moet vertrekken (FOTO: 2013).
Volledig scherm
PREMIUM
Machid el Boustati op de tribune van sportpark Sprokkelenburg, waar SMVC Fair Play per 1 september moet vertrekken (FOTO: 2013). © William Hoogteyling

Rapport: college hielp Culemborgse voetbalclub SMVC Fair Play om zeep

CULEMBORG - Structurele tegenwerking, desinformatie richting gemeenteraad en mogelijk zelfs misleiding van de kantonrechter. Het Culemborgse college van burgemeester en wethouders haalde in de periode 2005 tot en met 2013 alles uit de kast om het voortbestaan van voetbalclub SMVC Fair Play onmogelijk te maken. 

Dat blijkt uit het raadsonderzoek dat maandagavond werd gepresenteerd. Het rapport ‘Raadsonderzoek SMVC Fair Play’ dat in opdracht van college en raad is opgesteld door bureau TwijnstraGudde schetst een onthutsend beeld van hoe een sportclub om zeep is geholpen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland