Volledig scherm
© Persbureau Heitink

Slachtoffer steekincident Culemborg is 19-jarige jongeman

CULEMBORG - Het slachtoffer van het steekincident zondagavond aan de Schoolhof West in Culemborg is een 19-jarige jongeman uit diezelfde plaats. De politie is op zoek naar de dader. De man ging er na het steekincident op een scooter vandoor. 

Volgens de politie maakt het slachtoffer het ‘naar omstandigheden goed’.  De steekpartij vond rond 21.50 uur plaats bij een appartementencomplex in de straat.

Toezicht

Het gebied rondom de Schoolhof West valt binnen het gebied van Regionale Toezicht Ruimte. Dit betekent dat de politie door middel van camera's zicht kan houden op de publieke ruimte. Medewerkers van de RTR zagen zondagavond een vermoedelijk geweldsincident. 

Daarop hebben zij agenten naar de plek gestuurd. ,,Toen ze ter plaatse kwamen bleek dat het inderdaad om een steekincident ging en dat het slachtoffer kort na het incident, naar later bleek door een bekende van hem, naar het ziekenhuis was vervoerd’’, schrijft de politie.

Signalement 

De dader was toen al weggevlucht. De agenten hebben ter plaatse onderzoek ingesteld en met verschillende mensen gesproken. Volgens getuigen zou het gaan om een man gekleed in een zwarte broek, merk Adidas, droeg hij sportschoenen met een witte zool en had hij een geblokte sjaal om.

Er is aangifte gedaan tegen de dader.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland