Volledig scherm
Wout Cobussen uit Horssen zou de modernste disco van Nederland in Culemborg bouwen, maar dat gaat niet door. © William Hoogteyling

Streep door komst Megadisco in Culemborg

CULEMBORG - Een hightech uitgaansgelegenheid met zwevende podia en vliegende dansers. Eind dit jaar zou het open moeten gaan in Culemborg, werd eerder aangekondigd. Maar het gebeurt niet. De stekker is uit het project getrokken. 

Op de plek waar nu het Event Center Culemborg (ECC) staat, zou een vijftien meter hoog pand verrijzen met daarin zwevende podia, vliegende dj's of dansers, en megaschermen. Maar de afgelopen maanden is er niet meer geklust in het pand aan de Beesdseweg in Culemborg.

Naar nu blijkt is al in mei de aanvraag voor een vergunning ingetrokken. Exploitant Wout Cobussen (29) van ECC wilde met de nieuwe voorziening het clubleven in Nederland nieuw leven inblazen  

Parkeereisen bleken een probleem

In een verklaring op Facebook laat de exploitant van het Event Center Culemborg (ECC) dat het niet lukte de plannen rond te krijgen. Waarop het precies stuk liep, is niet helemaal duidelijk.

Uit de verklaring blijkt dat er onder meer problemen waren met het verkrijgen van de juiste vergunningen en het aanleggen van voldoende parkeerplaatsen. 

Wat er nu gaat gebeuren met het pand, is nog niet bekend. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland