Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Veiligheidscontrole uitgevoerd bij bedrijfspanden Culemborg

CULEMBORG - Bij verschillende bedrijfspanden in de gemeente Culemborg is een allesomvattende veiligheidscontrole uitgevoerd. Zowel medewerkers van de gemeente als de politie en de brandweer waren hierbij aanwezig. Niet alle bedrijven hadden alles op orde.

Zo had een aantal bedrijven de blusmiddelen niet op orde en bleek er een bedrijfspand bewoond te worden. Dat laatste was in dat pand niet toegestaan, aangezien daar geen bestemmingsplan voor was. De bedrijven die de blusmiddelen niet op orde hadden, kunnen dit de aankomende weken aanpassen. Daarna komt de brandweer terug om het nog eens te controleren.

De gemeente Culemborg, de politie en de brandweer voeren dit soort controles steeds vaker uit. Ook met het oog op het maatregelenplan keurmerk Veilig Ondernemen. Er wordt door de instanties niet alleen gelet op de algemene veiligheid en brandveiligheid van de bedrijfspanden, maar ook op de netheid van de openbare ruimten rondom de bedrijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jesse leeft in reservetijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen
    PREMIUM

    Jesse leeft in reserve­tijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen

    Vijf kinderen, van wie drie met het Syndroom van Leigh, een ongeneeslijke progressieve spierziekte. Eén van de drie is inmiddels overleden. Het leven van Thea Olivier uit Beesd bestaat volledig uit de zorg voor haar twee andere zieke kinderen van wie ze onvermijdelijk te vroeg afscheid moet nemen. Zoon Jesse vertrekt in elk geval niet zonder één ding van zijn bucketlist te hebben gestreept: hij ging trouwen.

Rivierenland