Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Veiligheidscontrole uitgevoerd bij bedrijfspanden Culemborg

CULEMBORG - Bij verschillende bedrijfspanden in de gemeente Culemborg is een allesomvattende veiligheidscontrole uitgevoerd. Zowel medewerkers van de gemeente als de politie en de brandweer waren hierbij aanwezig. Niet alle bedrijven hadden alles op orde.

Zo had een aantal bedrijven de blusmiddelen niet op orde en bleek er een bedrijfspand bewoond te worden. Dat laatste was in dat pand niet toegestaan, aangezien daar geen bestemmingsplan voor was. De bedrijven die de blusmiddelen niet op orde hadden, kunnen dit de aankomende weken aanpassen. Daarna komt de brandweer terug om het nog eens te controleren.

De gemeente Culemborg, de politie en de brandweer voeren dit soort controles steeds vaker uit. Ook met het oog op het maatregelenplan keurmerk Veilig Ondernemen. Er wordt door de instanties niet alleen gelet op de algemene veiligheid en brandveiligheid van de bedrijfspanden, maar ook op de netheid van de openbare ruimten rondom de bedrijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland