Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Verdachte damcoach uit Culemborg filmde met verborgen camera

CULEMBORG -De 63-jarige Culemborgse damcoach Henk S. die verdacht wordt van het filmen van gasten in zijn badkamer, had op die plek in zijn woning een verborgen camera staan. Dat bevestigen zowel hijzelf als de politie aan dagblad De Gelderlander. S. beweert dat hij de camera had geplaatst om zichzelf in de gaten te houden vanwege een zware jichtaanval.

5 reacties

 • Nijmegenaar

  3 jaar geleden
  Jullie snappen het niet... Op het moment dat hij de camera’s zelf zou zien dan zou die zich anders gedragen. Nu hangen er verborgen camera’s en dan is hij gewoon zichzelf.
 • Tineke van der Galien

  3 jaar geleden
  Niet dat het hun schuld is, maar toch verbaas ik me altijd weer dat ouders kinderen bij een coach/trainer laten logeren. Een camera in de badkamer vanwege een ernstige jichtaanval? Gaat de jichtaanval daar mee over? Als hij bang is dat er dan wat gebeurd kan hij beter een alarmknop voor ouderen om hangen.
 • Rechtdoorzee

  3 jaar geleden
  Ik heb in mijn hele huis camera's staan om in het geval ik een aanval krijg van ik weet niet wat ik in ieder geval een goede registratie heb. Als bewijs of zo?
 • Riet Jansen

  3 jaar geleden
  Zo blijkt maar weer dat er veel van die smerige personen rondlopen, aanpakken die vent, en smoesjes, daar is het nu te laat voor hoop ik.
 • Klaas

  3 jaar geleden
  Wat een viespeuk die kerel. In zijn onzin verhaal trapt toch echt niemand. Hij geilde op zijn naakte logees. Kom uit voor je zieke daden en verzin geen smoesjes. Je bent door de mand gevallen.
 1. Fair Play eist desnoods via de rechter terug wat de club ooit is afgepakt: een eigen voetbalkantine
  PREMIUM

  Fair Play eist desnoods via de rechter terug wat de club ooit is afgepakt: een eigen voetbalkan­ti­ne

  Omkleden bij een atletiekvereniging, in de rust thee langs het veld en geen warme plek om na afloop lekker na te praten. Voetbalvereniging Fair Play uit Culemborg is de primitieve omstandigheden zat en eist van de gemeente niet alleen eigen kleedkamers en een kantine, maar ook een schadevergoeding van 150.000 euro. Anders rest volgens het bestuur van de club nog slechts de gang naar de rechter.

Rivierenland