Volledig scherm
Politie. © ANP

Vermiste Niels heeft medicijnen nodig

CULEMBORG - De verdwenen Niels Wienberg uit Culemborg is van huis gegaan zonder zijn medicijnen. Deze medicijnen heeft hij wel nodig. De familie van Niels en de politie maken zich daarom grote zorgen.

De 18-jarige Niels Wienberg uit Culemborg is sinds zaterdagochtend 06.00 uur vermist. Volgens de politie is de tiener verward en is het moeilijk om contact met hem te maken. Mensen die Niels mogelijk gezien hebben wordt gevraagd zich bij de politie te melden.

Verward
Omdat de jongeman verward is, vraag de politie om Niels niet aan te spreken maar direct de politie te bellen.Afgelopen maandag hield de politie nog een zoekactie in Culemborg zonder resultaat. Nieuwe zoekacties staan niet gepland.

De afgelopen dagen waren er meldingen dat Wienberg in Utrecht is gezien, maar de politie heeft hem niet op kunnen sporen.

Station
Rond 14.00 uur is Niels voor de laatste keer gezien. Hij stond toen op het station van Culemborg. Niels had op dat moment een bruine jas en een grijze joggingbroek aan. Onder de jas droeg hij een zwart t-shirt met lange mouwen. Aan zijn voeten had hij bruin/grijze sportschoenen van het merk Australian.

Rivierenland