Volledig scherm
Sven Nieuwpoort (derde van links) krijgt tegen Telstar zijn tweede gele kaart en dus rood. © Remko Kool

Aanvoerder Nieuwpoort op de bank bij De Graafschap

ALMERE - De Graafschap treedt vanavond (20.45 uur) in het heenduel van de finale in de play-offs bij Almere City FC aan in de verwachte opstelling. Aanvoerder Sven Nieuwpoort begint op de bank.

Trainer Henk de Jong houdt vast aan de basisploeg die zondag met 4-2 van Telstar won. Captain Nieuwpoort was voor dat duel geschorst, nadat hij drie dagen eerder in de heenwedstrijd met twee gele kaarten van het veld was gestuurd. Bart Straalman en Lars Nieuwpoort vormen tegen Almere City opnieuw het hart van de defensie.

Opstelling De Graafschap: Bednarek; Abena, Straalman, L. Nieuwpoort, Tutuarima; Klaasen, Diemers, El Jebli; Van Mieghem, Serrarens, Tissoudali.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioensfeest te vieren, met of zonder wedstrijdkaartje

    Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioens­feest te vieren, met of zonder wedstrijd­kaartje

    Doetinchem moet zich op gaan maken voor een Amsterdamse invasie, als het aan de F-Side ligt, de harde kern van Ajax-supporters. Zij willen daar hun eventuele kampioenschap vieren, ook al hebben ze geen kaartje voor de wedstrijd. Ze vinden dat ze te weinig kaarten krijgen voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap en zijn boos dat de wedstrijd is verplaatst. Drie jaar geleden kwamen Ajax-supporters ook hun kampioenschap ‘vieren’, dat ging toen helemaal mis.