Fans bij de Eredivisie-wedstrijd tussen De Graafschap en Feyenoord in stadion De Vijverberg. ANP JERRY LAMPEN
Volledig scherm
PREMIUM
Fans bij de Eredivisie-wedstrijd tussen De Graafschap en Feyenoord in stadion De Vijverberg. ANP JERRY LAMPEN © ANP

Achterhoek rouwt om De Graafschap, al gloort er hoop: ‘Een ramp voor de club, maar het is nog niet afgelopen’

,,Dit is een ramp voor de club, maar het is nog niet afgelopen. Nu moeten de spelers tonen dat ze mentaliteit in hun flikker hebben’’, zegt oud-trainer, erelid en clubicoon Simon Kistemaker (80) van De Graafschap, nu de tiende promotie van de club dreigt te mislukken.

10 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  nou kan men werkelijk rouwen in Doetinchem. arrogantie wordt dus alsnog bestraft. de ophef van de afgelopen weken zou men in de toekomst beter achterwege kunnen laten. huilie huilie dus.
 • Beau ter Vloot

  1 maand geleden
  Week na week de kans op promotie laten liggen. Jammer voor de spelers en alle supporters. Volgend jaar meer succes! Voortaan een kort stukje in De Gelderlander is wat mij betreft genoeg. Veel meer verdient het voetbal in zijn algemeenheid niet.
 • Claude Sac

  1 maand geleden
  Graafschap is altijd het lachertje van de eredivisie En na die rellen is Graafschap een grote schandvlek voor de hele Achterhoek Laat ze maar lekker in de keukenkastjes competitie blijven
 • sjaak van tiel

  1 maand geleden
  Met Dekker in de opstelling ben je er zeker van dat Roda JC minimaal 1 x scoort. Hij kan niet verdedigen. We hebben weer geen echte aanvallers in de opstelling, behalve buitenspeler Van Mieghem. Waarom geen hamdaoui als we doelpunten nodig hebben. Op links komt met Baas als linksachter geen gevaar. Snoei doet maar wat, verkeerd dus.
 • Thijs Pouwelsen

  1 maand geleden
  Nooit opgeven zolang er hoop is