De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart. © Theo Kock

Adrie Poldervaart: ‘Ik eis veel bij De Graafschap, maar ben ook empathisch’

Een jaar later dan gehoopt is Adrie Poldervaart (51) trainer van De Graafschap. Hij legt zichzelf veel druk op. ,,Ik wil het beter doen dan bij Excelsior.”

8 reacties

 • M. Lukassen

  2 maanden geleden
  Benschop is een optie, heeft al veel in het verleden berekent maar wordt ook een jaartje ouder.. tegelijk lijkt het inderdaad net als Gravenberch op een bal vasthouder en intikker.. misschien wel iets meer overzicht... Maar kijk ook naar diversere spelers: Darfalou, Dalmau, Vermeij.. ander type spitsen.. en kijk ook naar de tweede en derde duitste liga.. daar wordt vaak omheen gekeken.. de A3 is dichtbij voor die spelers.
 • Eddy Hoebink

  2 maanden geleden
  Ik ben ontzettend benieuwd wie er mogen starten in de basis, want Adri wisselt tot nu toe veel. Prima, dat hij zijn mogelijkheden benut. Een aantal jonkies vallen sowieso af. En de Toppers uit Oss ook. Een komst van Benschop zou weinig toevoegen. Dat is eenzelfde type spits als Gravenberg. Siem moet maar eens gaan nadenken of hij niet in de spits wil. Dat deed hij eerder ook. Ado wordt kampioen, Heracles 2e. Daaronder 1 grote tombola.
 • Mr Thuus

  2 maanden geleden
  Zijn dichtbij een akkoord met Benschop.. Prima spits voor de KKD! De Muhren’s en Dallinga’s zijn nou eenmaal buitenkansjes waar je geluk mee moet hebben. Ze kregen vorig jaar Verheyd aangeboden. Als er 1 spits is waarbij ik denk “ Graafschap Spits “ is hij het wel! Ik houd vertrouwen in Bijvelds. Doet t prima ipv paniek aankopen
 • Gerard Brussen

  2 maanden geleden
  Poldervaart heeft 3 assistent-trainers naast hem zitten, iedere trainer moet per linie analyseren.. Wat doet Poldervaart zelf dan? Een lachtertje van jewelste, toch ? Als je nu niet promoveert, weet ik het ook niet meer. Bij FC Groningen ging hij vaak over het randje. Hij ging lopen coachen, zijn hoofdtrainer stond zelfs achter Danny Buys. Lekker ondermijnend. Hij ging een keer aan de overkant van het veld lopen coachen, nou ja coachen ? Een lachertje van het zuiverste water.
 • Piet van Vliet

  2 maanden geleden
  Het is jammer dat we net als de voorgaande jaren naast Champigons Leaque gegrepen hebben anders hadden we mooi Ronaldo kunnen halen voor de spits positie. Verder leuk stuk maar ben bang dat deze trainer ook struikelt voor de eindstreep.