Verbijstering bij de Graafschap-spelers Ralf Seuntjens, Ted van de Pavert en Toine van Huizen (vanaf links) na de afgekeurde goal van Van de Pavert.
Volledig scherm
PREMIUM
Verbijstering bij de Graafschap-spelers Ralf Seuntjens, Ted van de Pavert en Toine van Huizen (vanaf links) na de afgekeurde goal van Van de Pavert. © BSR Agency

Alarmfase 1 bij De Graafschap: ‘Deze nederlaag komt keihard aan’

EINDHOVEN - De Graafschap stapt in crisissferen de decembermaand in. Met de beschamende 3-2 nederlaag bij FC Eindhoven – na Cambuur (0-2) en Volendam (2-5) de derde verliespartij in vijf duels – raakt de Doetinchemse eerstedivisionist achterop in de promotiestrijd. De druk neemt toe en de kritiek op trainer Mike Snoei zwelt andermaal aan.

25 reacties

 • Wim Wenting

  2 maanden geleden
  Bij 2-2 moet je zorgen dat het achterin goed staat. Rick Dekker had goede inbreng meer dynamiek op middenveld en voldoende snelheid om achterin de gaatjes dicht te lopen. Als je de samenvatting bekijkt en arbitrale blunders.Heb je gewoon 3 punten. Ernie had inderdaad de zwakke punten bij de Graafschap goed gezien.
 • Hans

  2 maanden geleden
  Tja NEC heeft ook niks te zoeken in de eredivisie 
 • F.H.G. Reintjes

  2 maanden geleden
  Het doet pijn aan de ogen hoe er gespeeld wordt. Er zit in de ploeg geen gal in en vertellen dat het allemaal wat minder is gegaan. Zelfreflectie zou eens gedaan moeten worden met antwoorden dat ze zich kapot schamen voor de schandelijke vertoningen in de laatste maanden. Zo zou Snoei zelf op moeten stappen omdat hij de boel niet aan de praat krijgt.
 • Daco7

  2 maanden geleden
  Sinds de nederlaag tegen Jong AZ is al niet meer overtuigend allemaal. Door de gelukkige zeges in de laatste minuten verbloemde nog een beetje het slechte voetbal. Je kon voorspellen dat het geluk een keer zou stoppen. 
 • Harma

  2 maanden geleden
  RET Het spel is veel te voorspelbaar en bijna alles loopt via Seuntjes, met zijn dynamiek van een baggermolen. Daar komt echt geen enkele aanval uit. Zonder lopende spelers doorbreek je geen enkele verdediging en blijft het leunen op spelhervattingen en toevaltreffers. Graafschap creeert te weinig met dat breiwerk. Nu is pijnlijk zichtbaar wat een frivole speler als el jebli, gemist wordt. Spelers die Cambuur volop heeft. Een genot om te zien hoe die onschakelen en snelheid in de aanval hebben. Opoku spits, konings vrije rol erachter, tuta en lelieveld hoger opgesteld zou een begin zijn
 1. Samenvatting | sc Heerenveen - Feyenoord
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | sc Heerenveen - Feyenoord

  23:31
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie