Alexander Büttner
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander Büttner © Pro Shots / Erik Pasman

Alexander Büttner: ‘Volste vertrouwen dat het goed komt’

De start kan met één punt uit vier duels gerust belabberd worden genoemd, maar trainer Adrie Poldervaart en routinier Alexander Büttner denken dat De Graafschap snel uit de misère geraakt. Te beginnen vanavond bij Telstar.

10 reacties

 • Henk Houwers

  2 maanden geleden
  Iedere club in de keukenkeldercompetitie gaat dit jaar vol vertrouwen naar de gatenkaaswedstrijd op de Vijverberg. De beruchte boerenbruiloft is verworden tot een katerwedstrijd voor de boeren.
 • Henk Houwers

  3 maanden geleden
  De Graafschap heeft de polder met vaart geopend bij Rohda....
 • sjaak van tiel

  3 maanden geleden
  Onze nieuwe aanvaller Valencia scoort dus 1 doelpunt per 17 wedstrijden. En Benschop is ook geen killer. Ik hoop van niet, maar het kon weleens een drama worden dit seizoen. In ieder geval niet beter dan verleden seizoen.
 • sjaak van tiel

  3 maanden geleden
  Met deze paniekerige achterhoede maak je geen serie overwinningen Alexander.
 • M.W.D. Jansen

  3 maanden geleden
  Word toch lastig maar verwacht en hoop op een stiekeme 1-2 overwinning, Telstar uit is niet de makkelijkste pot, en nu zit alles tegen, maar juist dan komt de ommekeer. Maar wellicht kan Benschop z’n talent een keer laten zien, Of de Jong met een rake trap, dat verdienen ‘wij’ de supporters. Word er weer verloren en is het leeg dan vraag ik mij af of het zin heeft om nog 3kwart seizoen met deze trainer door te gaan, al gun ik hem het beste. 50/50, ik zeg vroege 1-0, 1-1 / 88e minuut 1-2, Top5.