Volledig scherm
PREMIUM
De eredivisie zorgt voor meer aanzien én geld. © Mark Van Steenbergen

Alles draait bij De Graafschap om de eredivisie (en geld)

DOETINCHEM - Handhaving is van levensbelang voor De Graafschap. In de nacompetitie staan er naast aanzien en prestige miljoenen euro’s op het spel voor de Doetinchemse eredivisionist.

Volledig scherm
Ajacied Frenkie de Jong ‘tovert’ op De Vijverberg. De Graafschap-spelers Azor Matusiwa en Youssef El Jebli (rechts) zijn ooggetuigen. © BSR Agency

De dribbels van Frenkie de Jong, de splijtende passes van ­Hakim Ziyech. De oogstrelende balaannames van Robin van Persie en de kopkwaliteiten van Luuk de Jong. De sterren van de eredivisie hebben hun specialiteiten dit seizoen allemaal getoond op De Vijverberg. De Graafschap vaart wel bij het bezoek van Ajax, Feyenoord en PSV. De thuiswedstrijden tegen de topclubs vormen de kers op de taart en vergroten het aanzien van de Doetinchemse eredivisionist.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.