Volledig scherm
De Graafschap-aanvaller Furdjel Narsingh (tweede van links) viert zijn doelpunt tegen Excelsior. © ANP Pro Shots

Basisplaats lonkt voor Narsingh bij De Graafschap, Olijve is vraagteken

DOETINCHEM - Furdjel Narsingh start zaterdagavond (19.45 uur) in het thuisduel met PSV mogelijk voor de eerste keer in de basis bij De Graafschap. Bij de Doetinchemse eredivisionist staat er nog een vraagteken achter de naam van Frank Olijve (gebroken neus).

Narsingh behoorde donderdag tijdens de tactische training tot de basiself van hoofdtrainer Henk de Jong. De aanvaller vormde in het tweede deel van de oefensessie een spitsenduo met Fabian Serrarens, die nog wel met lichte nekklachten kampt. Narsingh kreeg eerder dit seizoen een basisplek tegen FC Groningen, maar kwam te laat voor de wedstrijdbespreking en begon toen alsnog op de bank. De Amsterdammer was twee weken geleden als invaller met een doelpunt en assist van grote waarde in het thuisduel met Excelsior (4-1 zege).

De Graafschap trad zaterdag in het uitduel met AZ (1-0 nederlaag) aan met een zeer defensie 5-4-1-formatie, maar lijkt tegen PSV voor iets meer diepgang te kiezen. Olijve is nog een twijfelgeval bij de Doetinchemmers. De middenvelder brak tegen AZ zijn neus en is nog in afwachting van een speciaal masker.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.