Volledig scherm
De Graafschap-doelman Filip Bednarek stopt de strafschop van Karim Loukili. © Lars Smook/Pro Shots

Bednarek: 'Had ook 5-5 kunnen staan'

DOETINCHEM - Bijna alle aandacht ging vrijdag na de monsterzege van De Graafschap op Jong FC Utrecht (7-0) uit naar smaakmaker Tarik Tissoudali, maar doelman Filip Bednarek verdiende ook de complimenten.

De Pool voorkwam in de openingsfase een vroege achterstand door een strafschop van Karim Loukili te keren en verrichte daarna nog enkele cruciale reddingen. ,,Wie de uitslag ziet, zal denken dat het een makkie was. Maar het had in de rust ook 5-5 kunnen staan, zoveel kansen waren er over en weer’’, vond Bednarek. 

,,Zij werden voortdurend gevaarlijk in de omschakeling. Gelukkig werden onze fouten niet afgestraft, maar het zijn wel dingen om van te leren. Na de winterstop had ik mijn team nog niet echt kunnen helpen, dus voor mij was het lekker om belangrijk te kunnen zijn.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.