Volledig scherm
Nigel Bertrams maakte dinsdagavond zijn opwachting bij Jong De Graafschap. © BSR/SOCCRATES

Bertrams debuteert met dikke nederlaag bij Jong De Graafschap

KERKRADE - Nigel Bertrams heeft dinsdagavond een teleurstellend debuut beleefd in het shirt van De Graafschap. De doelman incasseerde in de competitiewedstrijd van het Doetinchemse beloftenteam bij Jong Roda JC liefst vijf tegentreffers: 5-0.

Bertrams is bij De Graafschap de vervanger van de vertrokken Agil Etemadi. De doelman wordt voor een half jaar gehuurd van het Deense FC Nordsjaelland. Bij de hoofdmacht van de Doetinchemse eredivisionist moet hij Hidde Jurjus voor zich dulden.

Jong De Graafschap keek in Kerkrade halverwege al tegen een 3-0 achterstand aan. De ploeg van trainer Jan Vreman zag de score na rust verder oplopen naar 5-0.

De Doetinchemmers wonnen de eerste wedstrijd in de verliezerspoule van de beloftencompetitie met 1-0 van Jong VVV/Helmond Sport.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioensfeest te vieren, met of zonder wedstrijdkaartje

    Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioens­feest te vieren, met of zonder wedstrijd­kaartje

    Doetinchem moet zich op gaan maken voor een Amsterdamse invasie, als het aan de F-Side ligt, de harde kern van Ajax-supporters. Zij willen daar hun eventuele kampioenschap vieren, ook al hebben ze geen kaartje voor de wedstrijd. Ze vinden dat ze te weinig kaarten krijgen voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap en zijn boos dat de wedstrijd is verplaatst. Drie jaar geleden kwamen Ajax-supporters ook hun kampioenschap ‘vieren’, dat ging toen helemaal mis.