Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-doelman Nigel Bertrams (rechts) viert de zege op FC Emmen met ploeggenoten Javier Vet, Azor Matusiwa en Leeroy Owusu (vanaf links). © BSR / SOCCRATES

Bertrams geniet van heldenrol bij De Graafschap: ‘Kippenvel toen ze mijn naam scandeerden’

DOETINCHEM - De doelmannen vertolkten dinsdagavond de hoofdrollen bij de degradatiekraker tussen De Graafschap en FC Emmen (1-0). De één (Nigel Bertrams) was de grote held, de ander (Emmenaar Kjell Scherpen) stapte als schlemiel van het veld.

Scherpen wandelde met gebogen hoofd door de catacomben. De weg naar de camera’s en schrijvende journalisten voelde als een martelgang. Wat moest hij ervan zeggen?

De doelman van FC Emmen wist zelf ook wel dat hij met zijn blunder in de twaalfde minuut – een verkeerde uittrap werd afgestraft door De Graafschap-spits Fabian Serrarens – een groot aandeel had in de nederlaag.

Quote

Ik pakte een paar lekkere ballen en groeide in de wedstrijd.

Nigel Bertrams, doelman De Graafschap
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’