Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-doelman Nigel Bertrams maakt een aanval van Willem II onschadelijk. © BSR Agency

Bertrams ziek van nederlaag na basisdebuut bij De Graafschap

TILBURG/ DOETINCHEM - Nigel Bertrams houdt weinig warme gevoelens over aan zijn basisdebuut bij De Graafschap. De doelman van de Doetinchemse eredivisionist kon zaterdag tegen Willem II (3-2 nederlaag) persoonlijk terugkijken op een prima optreden, maar de vervanger van Hidde Jurjus was ziek van het resultaat.

De een zijn dood is de ander zijn brood, luidt een eeuwenoud gezegde. Dat geldt ook voor Bertrams. De keeper krijgt door de langdurige hamstringblessure van Hidde Jurjus de kans onder de lat bij De Graafschap. ,,Het is niet de leukste manier om erin te komen”, zei de 26-jarige Bertrams, die vorige week tegen ADO Den Haag (1-1) al zijn vuurdoop beleefde als invaller. ,,Het is vervelend voor Hidde dat hij er nu uit ligt met een blessure. Maar dat geeft mij de kans om mezelf te bewijzen. Zo werkt dat nu eenmaal in de voetballerij.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.