Helmond Sport-spits Jordy Thomasen (12) scoorde in 2016 drie keer tegen De Graafschap op een lege Vijverberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Helmond Sport-spits Jordy Thomasen (12) scoorde in 2016 drie keer tegen De Graafschap op een lege Vijverberg. © Lars Smook

‘Beul’ Jordy Thomassen wil promotiefeest van De Graafschap verstieren: ‘Weet hoe het voelt op lege Vijverberg te scoren’

DOETINCHEM/HELMOND - Jordy Thomassen kan vanavond tegen De Graafschap een sleutelrol opeisen bij de apotheose van het seizoen. De spits van Helmond Sport, in 2016 in een spookduel de Beul van de Doetinchemse club, is niet van plan mee te werken aan een promotiefeest. De ex-Superboer aast op sportieve revanche.

3 reacties

 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Ik hoop dat ze deze gast direct even op zijn plaats zetten. In deze wedstrijd mag alles.
 • Hans Mellink

  1 maand geleden
  Helmond Sport heeft 4 spelers die makkelijk scoren. Thomassen hoort daar niet bij maar dat wisten we al. Vaak komen ze met een veel te aanvallende opstelling het veld in. Het regent tegendoelpunten bij hen. Punt is echter dat de Graafschap dit seizoen ongelofelijk veel moeite heeft om het net te vinden. Alleen al daarom wordt het een 'zitterspiel'. Als DG het niet haalt dan is het vanwege het scorend vermogen.
 • sjaak van tiel

  1 maand geleden
  Gewoon voetballen en uitgaan van eigen kracht, dan komt het goed. We hebben op veel posities betere voetballers dan Helmond. Trouwens, de supporters zouden naam in voetballand maken als ze zich aan de corona-eisen hielden. Laten we als club een positief signaal afgeven en credits opbouwen.