Technisch manager Peter Bijvelds ontvangt vrijdagavond met De Graafschap zijn vorige werkgever TOP Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch manager Peter Bijvelds ontvangt vrijdagavond met De Graafschap zijn vorige werkgever TOP Oss. © Pro Shots / Paul Meima

Bijvelds na bewogen entree bij De Graafschap: ‘Deze club leeft enorm, misschien nog wel meer dan ik dacht’

DOETINCHEM - Het ontslag van trainer Reinier Robbemond, interne onrust en een veelbesproken huurclausule: Peter Bijvelds heeft een bewogen entree achter de rug bij De Graafschap. Maar de technisch manager proeft bij de Doetinchemse eerstedivisionist veel welwillendheid. ,,Deze club leeft enorm, misschien nog wel meer dan ik dacht.”

4 reacties

 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  In plaats van al die negativiteit: accepteer dan meespelen in de subtop van de KKD gewoon een realistische doelstelling is. Als je ieder jaar weer speelt voor directe promotie (en als dat is mislukt voor promotie via de nacompetitie), dan is het ieder jaar opnieuw een teleurstelling. Meespelen om promotie (zoals afgelopen seizoen lang het geval was) of meedoen aan de nacompetitie (die tijd zal ooit wel weer komen) moet je als winst zien en dat dan dus vieren.
 • Marjan hutten

  3 maanden geleden
  @wim, vind jij het nu allemaal geweldig dan? Komt ook niet [meer]. Een en al drama in bestuur en op het veld. Mike snoei was zo slecht nog niet... waarom moest ie weg?
 • Wim Sonderen

  3 maanden geleden
  Tja doe dit doe dat aldus mevrouw Hutten. Ze weet het altijd heel goed maar als het een beetje tegen zit is deze succes supporter een en al negativiteit.
 • Marjan hutten

  3 maanden geleden
  nu eens doorpakken daar; zet een geloofwaardig team erneer en naar de Eredivisie, nu schoon genoeg van die KKD.Haal grote sponsor binnen en we doen mee in middenmoot Ere en dan elke week 12.500 toeschouwers. Hup aan de slag bestuur.