Volledig scherm
Gregor Breinburg. © foto: Carla Vos

Breinburg keert terug bij De Graafschap

DOETINCHEM - Gregor Breinburg is de eerste versterking van De Graafschap voor het nieuwe seizoen. De 27-jarige middenvelder komt transfervrij over van Sparta en tekent bij de Doetinchemse eerstedivisionist een contract voor een seizoen, met een optie op nog een jaar.

Breinburg keert daarmee na vijf jaar terug op De Vijverberg. De Arnhemmer begon zijn profloopbaan bij De Graafschap en speelde vier seizoenen in de hoofdmacht. Na vier jaar NEC verkaste de controleur vorig jaar naar Sparta, waarmee hij ten koste van de Doetinchemmers naar de eredivisie promoveerde. Breinburg kwam bij de Rotterdamse club echter niet in aanmerking voor een langer verblijf.

Elf spelers

De selectie voor het nieuwe seizoen bestaat met de komst van Breinburg uit elf spelers. Doelman Jordy Rondeel, verdedigers Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima, Leeroy Owusu, middenvelders Youssef El Jebli, Javier Vet, Stef Nijland en aanvallers Delano Burgzorg, Jordy Thomassen en Mohamed Hamdaoui hebben een doorlopend contract. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.