Volledig scherm
De Graafschap-middenvelder Gregor Breinburg. © BSR Agency

Breinburg verlaat De Graafschap voor interlands met Aruba

DOETINCHEM - Gregor Breinburg ontbreekt deze week op het trainingsveld bij De Graafschap. De 27-jarige middenvelder is opgenomen in de nationale ploeg van Aruba.

Breinburg speelt met Aruba twee wedstrijden voor de CONCACAF Nations League. Zaterdag staat een thuisduel in Willemstad op het programma tegen Guyana. Maandag volgt een uitwedstrijd tegen Antigua en Barbuda. Jamaica is de vierde ploeg in de poule.

Breinburg, die zowel op een Nederlands als Arubaans paspoort beschikt, maakte in 2015 zijn debuut voor het nationale elftal. De middenvelder, deze zomer teruggekeerd bij De Graafschap, heeft inmiddels zeven interlands achter zijn naam staan.

De Graafschap ligt stil

De Doetinchemse eerstedivisionist heeft deze week geen wedstrijd op het programma staan. De Graafschap heeft aangegeven tijdens interlandperiodes niet te willen voetballen. De Superboeren, koploper in de eerste divisie, hervatten de competitie vrijdag 13 september thuis tegen Jong Ajax en gaan drie dagen later op bezoek bij NEC.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.