Volledig scherm
Gregor Breinburg, hier in het shirt van De Graafschap, heeft met Aruba met 2-0 verloren van Jamaica. © BSR Agency

Breinburg verliest met Aruba van Jamaica

KINGSTON - Gregor Breinburg heeft met Aruba een nieuwe nederlaag geslikt in de CONCACAF Nations League. De middenvelder van De Graafschap verloor zondag met zijn land met 2-0 van Jamaica.

Breinburg speelde de gehele wedstrijd mee. Halverwege keken de Arubanen tegen een 1-0 achterstand aan. Afgelopen maand gingen de pouleduels met Guyana (0-1) en Antigua en Barbuda (2-1) al nipt verloren.

Woensdag (één uur 's nachts, Nederlandse tijd) speelt Aruba de thuiswedstrijd tegen Jamaica. Breinburg vliegt daarna terug naar Nederland.

De middenvelder ontbreekt door zijn late terugkeer hoogstwaarschijnlijk eenmalig in de wedstrijdselectie van De Graafschap. De Doetinchemse eerstedivisionist gaat vrijdag op bezoek bij Jong FC Utrecht. Maandag staat het uitduel bij koploper NAC Breda op het programma.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.