Volledig scherm
PREMIUM
Jefta Bresser verlaat NAC Breda en wordt hoofd jeugdopleiding bij De Graafschap. © Marcel van Dorst

Bresser: Genoeg talent aanwezig bij De Graafschap

DOETINCHEM - Jefta Bresser volgt Dennis te Braak op als hoofd jeugdopleiding bij De Graafschap. De geboren Achterhoeker moet bij de Doetinchemse eredivisionist de enorme kloof tussen hoofdmacht en jeugdafdeling verkleinen. ,,Ik zie geen beren op de weg.''

Jefta Bresser schudde donderdag heel wat handjes bij NAC Breda. Bresser (47) maakte bekend zijn rol als assistent-trainer bij de Brabantse eredivisionist per direct in te ruilen voor de functie hoofd opleiding bij De Graafschap. ,,Het was een kans die ik niet kon laten lopen. Ik had bij NAC een prachtige functie, maar ik miste een stukje eindverantwoordelijkheid. Voor mijn gevoel ben ik er aan toe om beleidsmatige beslissingen te nemen, een plan voor de lange termijn neer te zetten'', verklaart de geboren Terborgenaar, die een contract voor twee jaar tekent.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.