Cambuur-trainer Henk de Jong poseert trots met de kampioensschaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Cambuur-trainer Henk de Jong poseert trots met de kampioensschaal. © Pro Shots / Stanley Gontha

Cambuur op halve kracht tegen De Graafschap? Vergeet het maar, zegt Henk de Jong

DOETINCHEM/LEEUWARDEN - Ja, De Graafschap zit nog altijd in zijn hart. Cambuur-trainer Henk de Jong hoopt van harte dat zijn oude werkgever óók promoveert naar de eredivisie. Maar de Doetinchemse club hoeft vrijdagavond (20.00 uur) in de onderlinge ontmoeting in Leeuwarden niet op een helpende hand te rekenen van de kersverse kampioen.

4 reacties

 • Gerry Willemsen

  2 jaar geleden
  Zolang Snoei er zit blijft het angst voetbal.
 • AJ Friedhof

  2 jaar geleden
  Beste Jan, Het grappige is dat de Graafschap juist op papier een betere selectie heeft dan Cambuur maar Henk De Jong er meer uit haalt dan onze vriend Snoei. Tactisch staat het veel beter en hij weet nagenoeg bij elke tegenstander hoe hij de poppetjes moet plaatsen. Snoei niet/nauwelijks. We zullen morgen wel zien hoe het loopt... Ga gewoon eens van eigen kracht uit en voetbal frank en vrij. Tegen Almere in de 2e helft wat gasgeven en toen liep je er ook gewoon door maar Snoei durft niet!
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Henk de Jong roept maar wat dit is allang geregelt hij kan en moet de Graafschap helpen en dat weet meneer zelf ook als hij het niet doet is het een grootte no body
 • Jan Nuvens

  2 jaar geleden
  Je mag hopen dat Cambuur gewoon zijn sportieve plicht doet, als De Graafschap dan wint prima... maar ik ben bang dat het kwaliteitsverschil dermate groot is dat een vrij dikke nederlaag gaat worden.