9 augustus 2019: De Graafschap-trainer Mike Snoei (rechts) en zijn collega Henk de Jong van Cambuur schudden elkaar de hand.
Volledig scherm
PREMIUM
9 augustus 2019: De Graafschap-trainer Mike Snoei (rechts) en zijn collega Henk de Jong van Cambuur schudden elkaar de hand. © Theo Kock

Cambuur-trainer De Jong: ‘De Graafschap staat terecht bovenaan, ze stelen geen punten’

DOETINCHEM - Een jaar geleden vlogen Mike Snoei (De Graafschap) en Henk de Jong (Cambuur) elkaar bijna in de haren. Sinds hun gemiste ‘coronapromotie’ en gezamenlijke strijd tegen de KNVB hebben de twee trainers geregeld appcontact en feliciteren ze elkaar bij een overwinning. De oefenmeesters over de topper van donderdagavond, de promotiestrijd en hun verstandhouding.

6 reacties

 • theo

  7 maanden geleden
  Zal ik jullie eens wat vertellen wij de Graafschap voetballen telkens met negen en een halve man zal het effe uitleggen seuntjes kan het niet belopen en dan opopoe dat is een drama zet die toch aub op de tribune mr Snoei word is wakker zo word je geen kampioen
 • Elk

  7 maanden geleden
  Henkie ook haha
 • Elk

  7 maanden geleden
  Als de Graafschap dezelfde strijd als bij het potje tegen Fc Twente kan evenaren, dan kan het nog een mooie avond worden ..
 • Henk

  7 maanden geleden
  Daar smult Snoei van
 • frawe

  7 maanden geleden
  ze weten allebei niet hoe ze elkaar strop in de reet moeten smeren wat een geslijm naar elkaar toe