De Graafschap-aanvoerder Ted van de Pavert mag het Bronzen Kampioensschild omhoog tillen na het winnen van de derde periodetitel.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvoerder Ted van de Pavert mag het Bronzen Kampioensschild omhoog tillen na het winnen van de derde periodetitel. © Pro Shots / Vincent de Vries

Captain Van de Pavert prijst teamgeest De Graafschap na roerige week: ‘Juiste antwoord gegeven’

VELSEN-ZUID - Met het Bronzen Kampioensschild onder zijn arm stapte Ted van de Pavert vrijdagavond van het veld na de zwaarbevochten zege op Telstar (1-2). Opgelucht en blij. De nieuwe aanvoerder van De Graafschap was trots dat zijn elftal na een roerige week, veroorzaakt door de transfersoap rond Ralf Seuntjens, ‘het juiste antwoord’ had gegeven met het binnenhalen van de derde periodetitel.

2 reacties

 • Ronald Maas

  10 maanden geleden
  als ze promoveren moet er inderdaad heel wat goeie eredivisie waardige spelers bij komen anders vlieg je er meteen weer uit en de commotie omtrend seuntjes snap ik wel,hij kan ook niet mee in de eredivisie.
 • theo houkes

  10 maanden geleden
  Ik snap die onzin allemaal niet of spelers worden weggeschopt of vertrekken gewoon zo simpel is het. Ik zou me maar concentreren op volgend jaar want er moet flink geïnvesteerd worden in nieuwe spelers want 80 % kan niet mee in de eredivisie maak je daar maar druk om
 1. De Graafschap dendert mét Seuntjens door en pakt derde periodetitel: ‘Geweldige afsluiting van een kloteweek’
  PREMIUM

  De Graafschap dendert mét Seuntjens door en pakt derde periodeti­tel: ‘Geweldige afsluiting van een kloteweek’

  VELZEN-ZUID - De Graafschap dendert als een stoomtrein door de eerste divisie. Met de derde periodetitel op zak en mét Ralf Seuntjens aan boord. De zwaarbevochten zege op Telstar (1-2) geldt voor de Doetinchemse club als de gedroomde apotheose van een week vol onrust en emoties, veroorzaakt door de NAC-transfer van de topscorer. De Superboeren liggen met 28 (!) punten uit de laatste 10 duels op koers voor promotie naar de eredivisie, maar ook de koppositie komt in zicht.