Volledig scherm
PREMIUM
FC Emmen-linksback Caner Cavlan (rechts) speelt vrijdagavond tegen zijn oude liefde De Graafschap. © Toin Damen/Pro Shots

Cavlan: ‘Wij zijn beter dan De Graafschap’

DOETINCHEM - De Graafschap zit in het hart van Caner Cavlan. De Achterhoeker van FC Emmen kent alleen geen genade in de eerste echte degradatiekraker.

Caner Cavlan zit dagelijks bijna vier uur in de auto. De voetballer uit Doetinchem kachelt vanuit de Achterhoek via Arnhem, Apeldoorn en Zwolle naar Drenthe. En vice versa. Cavlan (26) doet het voorlopig met plezier. Hij is deze zomer bij FC Emmen aan een groot avontuur begonnen. Het debuutseizoen in de eredivisie geldt voor de Drentse club als een ware overlevingstocht. ,,FC Emmen moet nog grote stappen zetten. Maar”, zo stelt de linksback vol bravoure, ,,ik denk dat we goed genoeg zijn om erin te blijven.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.