Clint Leemans in actie tegen Roda JC, voor de laatste keer in het shirt van De Graafschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Clint Leemans in actie tegen Roda JC, voor de laatste keer in het shirt van De Graafschap. © Theo Kock

Clint Leemans: ‘Mike Snoei heeft me genaaid’

DOETINCHEM - Clint Leemans (25) kijkt terug op een volledig mislukt avontuur bij De Graafschap. ,,Achteraf gezien had ik in januari nooit naar Doetinchem moeten komen.”

8 reacties

 • martine Bouwman

  1 jaar geleden
  Net of Rogier Meier weg zou willen/kunnen 100% vette pech want J. Ajax en Helmond. sport hadden maar 1 kansje tegen ons. Wij hebben gewoon 2 seizoenen op rij vette pech gehad! Ook 3x paal of lat+ ballen van de lijn!! Zouden we nog 50X die 2 wedstrijden spelen dan zou het zeer zeker alle 50x wel lukken. Dat weet iedereen, en ook ik als Graafschap supporter!!
 • Tinus Timmerman

  2 jaar geleden
  De tactiek wordt bepaald door de trainer in samenspraak met enkele spelers. Daar is de trainer voor verantwoordelijk. Met te weinig resultaat moet je afscheid van hem nemen. Maar, wie is er dan verantwoordelijk voor de vele, vele gemiste kansen. Wie schoten er niet, treuzelde, of schoot uit een open kans ver naast! Wie verprutste er een simpele één- twee combi. Dat zijn toch echt de spelers. Daar kan geen trainer wat aan doen. En een speler die werkelijk goed is? Die zal zeker opgesteld worden!
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Komt goed clint Snoei is al zo goed als weg en slechter als opoe kokoe zul jij het zeker niet doen volgend seisoen is voor jou
 • Hendrik Jan Willem

  2 jaar geleden
  Snoei met de allure van van Gaal kan beter de eer aan zichzelf houden en een plek bij een goede amateurclub zoeken
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Die Snoei maakt niemand beter willen we nog een keer promoveren gaat dat met hem zo wie zo niet gebeuren dus ik zeg het nog een keer haal Rogier Meier