De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart. © Pro Shots/Stefan Koops

Crisisberaad bij De Graafschap: ‘Vertrouwen in Poldervaart, maar het geloof is niet oneindig’

DOETINCHEM - De Graafschap houdt donderdag een crisisberaad naar aanleiding van de dramatische competitiestart. Trainer Adrie Poldervaart krijgt voorlopig nog het vertrouwen van de leiding van de Doetinchemse club.

15 reacties

 • Maarten Berbers

  2 weken geleden
  Als Maaslandse lezer van De Gelderlander krijg je ook steeds nieuws over De Graafschap. (Hoort dat niet in het streekkatern?) Maar wat mij opvalt is dat men steeds verwacht te promoveren, op basis van resultaten uit het verleden, die echter geen garantie voor de toekomst geven. Moet je niet eerst de selectie tegen het licht houden en dan een verwachting uitspreken? En van Büttner en De Jong, beiden mislukt na Vitesse en Ajax, moet je niet veel verwachten. Beter vanuit de jeugd te bouwen.
 • Lionel van Koningsbrugge

  2 weken geleden
  Wat Poldervaart in elk geval niet moet doen is a la Robbemond vast blijven houden aan iets dat niet werkt. Wat hij wel goed doet is jongens uit de eigen opleiding laten spelen. Maar we kunnen allemaal mekkeren op de trainer alleen, De Jong en ook Büttner (was laatste wedstrijd wel wat beter dan voorgaande wedstrijden) hebben tot nu toe niet gebracht wat we hoopten. Neghli, Önal, Brittijn en Haen zijn daarintegen prima producten uit de eigen opleiding. Op blijven stellen die jongens!
 • flip witjes

  2 weken geleden
  Helemaal eens met Henk Houwers. Deze man is ongeschikt als trainer en had beter verzorger kunnen blijven......
 • Henk Houwers

  2 weken geleden
  Cor Peitsman. Als de stand op de ranglijst normaal was geweest, had iedereen echt wel normaal gedaan. Lekker zijn werk laten doen? Nou als je lekker blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je in ieder geval krijgen wat je tot nu toe steeds kreeg. Volgens mij kan dat niet de bedoeling zijn. En zo lekker gaat het volgens mij ook niet. Als het niet aan de trainer ligt, waar ligt het volgens u aan?
 • Piet van Vliet

  2 weken geleden
  Ik heb al vaker in mijn reacties gereageerd dat onze Olivier Bommel (de burgermeester Ostendorp) meer een verbinder is dan een manager bij een voetbal club. Mos en consorten zal hem eerst moeten lozen waarna hij zelf ook zien biezen kan pakken. Iets wat hij al eens heeft aangekondigd. Daarna is het tijd om de juiste mensen aan te stellen die onze club niet naar de verdoemenis draaien. Dit is de laaste keer dat ik mijn reactie hier geef