Volledig scherm
Javier Vet (links) moet knokken met Jesse Schuurman voor een plaats op het middenveld. © BSR/SOCCRATES

De Graafschap: 9 van de 11 basisplaatsen zijn vergeven

DOETINCHEM - 9 van de 11 basisplaatsen heeft de nieuwe De Graafschap-trainer Mike Snoei al vergeven. 4 spelers knokken om de 2 overgebleven plekken.

9 namen op het wedstrijdformulier staan voor Snoei inmiddels vast: doelman Hidde Jurjus, Toine van Huizen, Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima, Stef Nijland, Gregor Breinburg, Daryl van Mieghem, Ralf Seuntjens en Mohamed Hamdaoui.

Om de laatste twee plekken vechten vier spelers. Rechtsback Leroy Owusu, vorig seizoen een vaste waarde in de eredivisie, moet de strijd aangaan met nieuwkomer Jasper van Heertum. En op het middenveld is Snoei er nog niet uit of hij de voorkeur geeft aan Javier Vet of Jesse Schuurman.

Snoei gaat er vanuit dat hij op 9 augustus, als de competitie begint tegen Cambuur Leeuwarden, niet meer de beschikking heeft over Youssef El Jebli. Blijft de aanvallende middenvelder wél, dan is hij absoluut zeker van een basisplaats. ,,Youssef is bij ons de kers op de taart", zei Snoei al.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.