Volledig scherm
De Graafschap werkt de eerste training af op 23 juni. © Koen Verheijden

De Graafschap begint nieuwe seizoen op 23 juni

DOETINCHEM - De Graafschap start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zondag 23 juni. De Doetinchemse club werkt zijn eerste training hoogstwaarschijnlijk af op De Bezelhorst, de accommodatie waar de hoofdmacht in de zomer terugkeert.

De Graafschap speelt op zaterdag 29 juni zijn eerste oefenwedstrijd. Op het complex van stadsgenoot Viod nemen de Doetinchemmers het op tegen een regioteam. Op vrijdag 12 juli oefent De Graafschap in Friesland tegen SC Cambuur, de nieuwe club van trainer Henk de Jong.

De Graafschap strijdt momenteel nog voor lijfsbehoud in de eredivisie. De Doetinchemse club neemt het in de finale van de play-offs op tegen Sparta. 

De eerste speelronde in de eredivisie wordt afgewerkt in het weekeinde van 2, 3 en 4 augustus. Een week later, op vrijdag 9 augustus, trappen de clubs in de eerste divisie af.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.