Telstar-doelman Ronald Koeman Jr. laat zien dat er naast bier ook met onder meer een aansteker gegooid wordt door het De Graafschap-publiek.
Volledig scherm
Telstar-doelman Ronald Koeman Jr. laat zien dat er naast bier ook met onder meer een aansteker gegooid wordt door het De Graafschap-publiek. © Pro Shots / Stefan Koops
De Graafschap GRA
0
EINDE
1
Telstar TEL
 • Jonathan Mulder Goal 84'

De Graafschap blameert zich enorm tegen Telstar

DOETINCHEM - De Graafschap gaat af tegen Telstar (0-1). Geduld van trouwe aanhang in trainer Adrie Poldervaart raakt op nu de play-offs weer een stuk verder uit zicht zijn. Wedstrijd in slotfase stilgelegd nadat Telstar-doelman Koeman jr. werd bekogeld.

21 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  De trainer zit ondertussen ziek thuis. Verstandige keuze. Vanuit de ziektewet kun je de eerste tijd immers niet ontslagen worden.
 • sjaak van tiel

  2 maanden geleden
  Opvallend is dat zelfs de "mindere" ploegen in de KKD een beter spelpatroon hebben dan De Graafschap. Bij ons is het chaos en bij sommige spelers angst om vooruit te spelen. Ik vind ook het wisselbeleid al het hele seizoen onbegrijpelijk. Zet iedereen op zijn natuurlijke plaats. Dan zie je waar versterking nodig is. Ook veel hoge ballen voor de pot, terwijl niemand goed kan koppen enz. Jeugdspelers debuteren goed en zakken daarna ver weg. Bisseling? Zonder echte leider wordt het niets meer.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Een echte blamage op het veld én op de tribune.....
 • Hans Mellink

  2 maanden geleden
  Net als de aanval in een flow zit gaat de trainer wisselen. Niet dat het terecht was want m’n. Benschop bakte er helemaal niets van maar de timing was niet goed. De aanval stokte daarna door teveel gewissel er nog eens achteraan. Waarom moest Kaak er uit. Valencia er in (gaat het wellicht weer lopen) was voldoende geweest. Ook de wedstrijd tegen Jong Utrecht is tactisch om zeep geholpen door deze zwalkende trainer die de oren laat hangen naar een Siem de Jong die meedoet wanneer die wil.
 • Eddy Hoebink

  2 maanden geleden
  De jongens moeten het ook laten zien. En dat deden ze niet. Met Kaak in de basis speel je automatisch 5-3-2, en heb je te weinig aansluiting op onze NIET- balvaste spits en te licht kaandorp die geen nr 10 is. Benschop, 1.91 lang en breed maar GEEN enkel duel winnen. NIKS! Draaicirkel van een stoomwals. Hoe wil je dan aanvallend doorvoetballen? Onal liep overal waar hij niet zijn moest. ..negli leek wel gedrogeerd...die jongen wordt met de week slomer. Het is een kwaliteitsverhaal vrees ik.