Volledig scherm
Stadion de Vijverberg. © Mediavent

De Graafschap denkt na over winterse versterking

DOETINCHEM - De selectie van De Graafschap krijgt in de winterstop mogelijk versterking. De clubleiding van de Doetinchemse eerstedivisionist is ontevreden over de huidige positie op de ranglijst en vindt dat het elftal een kwaliteitsinjectie nodig heeft.

De Graafschap zakte maandag door het gelijkspel tegen FC Volendam (1-1) naar de zestiende plaats in de eerste divisie. De matige prestaties hebben vooralsnog geen gevolgen voor trainer Jan Vreman. De clubicoon, die maandag werd gehuldigd voor zijn 100ste wedstrijd als hoofdtrainer, zit ook vrijdag in het thuisduel met FC Oss gewoon op de bank.

„Maar de situatie blijft zorgwekkend”, vindt Peter Hofstede, technisch manager bij De Graafschap. „Als we nog iets van het seizoen willen maken, zal er snel verbetering moeten komen."

Daarom kijkt de Doetinchemse club achter de schermen wat de mogelijkheden zijn voor een winterse versterking. „Aan wat voor type speler we denken? Daar zijn we nog niet over uit. Het moet budgettair ook haalbaar zijn", meent Hofstede.