Volledig scherm
De Graafschap-spits Charlison Benschop. © BSR Agency

‘De Graafschap eist sleutelrol op in titelstrijd’

uitslag pollDOETINCHEM - De Graafschap gaat opnieuw een sleutelrol spelen in de titelstrijd. Dat denkt een kleine meerderheid van de lezers die hebben gereageerd op een poll op deze website.

Van de in totaal 1207 stemmen verwacht 59 procent dat de Doetinchemse eredivisionist voor een stunt zorgt tegen PSV en/of Ajax. Van alle stemmers denkt 22 procent dat De Graafschap Ajax, net als in 2016 (1-1 op de laatste speeldag), gaat dwarsbomen. Iets minder lezers (18 procent) voorspellen dat de ploeg van trainer Henk de Jong de Amsterdamse club juist in het zadel helpt met een resultaat tegen PSV, 19 procent denkt dat beide titelkandidaten punten verspelen tegen de Superboeren.

De Graafschap gaat zondagmiddag op bezoek bij PSV. In de voorlaatste speelronde wacht een thuisduel met Ajax. De Doetinchemse club staat in de strijd tegen degradatie op de zestiende plaats.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.