De Graafschap-fans feesten, ondanks dringende oproep dat niet te doen: zijn ze wel tegen te houden?

videoDOETINCHEM - ,,Wij zijn boeren, superboeren, hé, hé!’’ Met honderden tegelijk zongen fans van De Graafschap hun elftal afgelopen nacht toe. Terwijl er vooraf nog zo op was aangedrongen om alle voetbalfeestjes in klein comité thuis te vieren. Waarom trekken de supporters zich daar niks van aan? En hoe krijg je dat dan wel voor elkaar?

9 reacties

 • theo houkes

  9 maanden geleden
  E Froeling daar heb je wel gelijk in maar ja het is nog steeds pandemie het is zo wie zo niet meer te volgen die regels beetje sneller prikken en mensen zelf laten kiezen wat voor vaccin ze willen en niet opdringen aan dat astra zeneca
 • Eelco de Boer

  9 maanden geleden
  Jammer van de wappie reactie van Pieter Z. (maar dat is meer een langspeelplaat, daar komt weinig zinnigs meer uit) en egoistisch E. Froeling die zijn eigen feestje blijkbaar belangrijker vindt dan de volksgezondheid.
 • W Konincks

  9 maanden geleden
  Ooh dus met z'n allen a mass in de rijen voor de winkels staan, in alle parken van nederland overlast door alle zonaanbidders, demonstreren tégen of voor coronamaatregelen of wat dan ook waar de hele meute op af komt is wel toegestaan!! Hou toch op ... als je klachten hebt blijf thuis en doe eerst een zelftest, zo niet.. lekker feesten Superboeren !!
 • Mattie Veld

  9 maanden geleden
  Voor die supporters is zelf nadenken ook verrekte lastig.
 • robert jan de bruin

  9 maanden geleden
  Superboeren? Ook hier is het gezonde verstand schijnbaar verdwenen, maar da's niets nieuws onder de zon?